x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţista din Balş care îl acuză de viol pe fostul său şef, la spital după ce a leșinat la reconstituire

Poliţista din Balş care îl acuză de viol pe fostul său şef, la spital după ce a leșinat la reconstituire

09 Ian 2013   •   16:17
Poliţista din Balş care îl acuză de viol pe fostul său şef, la spital după ce a leșinat la reconstituire

Poliţista din localitatea Balş care ar fi fost violată de fostul său şef a fost transportată la spital, miercuri, cu o ambulanţă, după ce i s-a făcut rău la reconstituirea realizată în dosarul de tentativă de omor deschis pe numele femeii, după ce aceasta l-a înjunghiat pe poliţist, scrie Mediafax.

Miercuri dimineaţă, poliţista Melania Renghea, care susţine că ar fi fost violată de fostul său şef, comisarul Gheorghe Barbu, a fost chemată la locuinţa acestuia, din localitatea Bărăşti, judeţul Olt, pentru a participa la reconstituirea faptelor în dosarul în care femeia este acuzată de tentativă de omor.

La reconstituire atât poliţista, cât şi comisarul Gheorghe Barbu au fost urcaţi într-o maşină, separat, fiecare relatându-le anchetatorilor versiunea despre modul în care ar fi avut loc agresiunea asupra poliţistului.

La reconstituire au luat parte şi doi martori din rândul localnicilor.

La un moment dat, poliţistei i s-a făcut rău în timp ce se afla în maşina avocatei sale şi aştepta să se termine reconstituirea, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe.

Femeia, care este însărcinată în luna a cincea, a fost transportată la spitalul din Balş, fiind în stare stabilă.

Mihaela Olaru, avocata poliţistei Melania Renghea, a declarat că aceasta a acuzat tot timpul o stare de rău.

"Tot ce ne interesează în acest moment este ca Melania Renghea să fie bine. Deocamdată i s-a pus o perfuzie, are tensiune destul de mică şi a fost dusă la spitalul de Balş. Ea acuza tot timpul stare de rău. Cert este că până la acest moment nu se prefigurează starea de vinovăţie a doamnei Renghea. Din datele pe care le avem şi din măsurătorile care s-au făcut acum, în mod cert vă spun că nici pe departe nu se poate dovedi infracţiunea pentru care este acuzată. Sub nicio formă, normal că vor decide organele de urmărire penală, ancheta îşi va derula cursul, dar din punctul meu de vedere nu există infracţiunea de tentativă de omor", a spus avocata poliţistei.

Citeste continuarea articolului, AICI

×