x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta, despre victoria tricolorilor în faţa Ungariei: A fost o lecţie de fotbal şi sunt mândru că sunt român

Ponta, despre victoria tricolorilor în faţa Ungariei: A fost o lecţie de fotbal şi sunt mândru că sunt român

07 Sep 2013   •   12:12
Ponta, despre victoria tricolorilor în faţa Ungariei: A fost o lecţie de fotbal şi sunt mândru că sunt român

Premierul Victor Ponta a felicitat, vineri seara, Naţionala României pentru victoria obţinută contra echipei Ungariei în preliminariile Campionatului Mondial 2014. "Bravo, România! A fost o lecţie de fotbal şi sunt mândru că sunt român. Mult succes în meciul cu Turcia!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Şi alţi politicieni au postat vineri seara, după meci, mesaje de felicitare pentru tricolori.

"O victorie mare, exact ca-n vremurile bune. Felicitări jucătorilor echipei naţionale! Ne-au întărit mândria că suntem români, ne-au oferit o noapte foarte frumoasă şi, pentru asta, trebuie să le mulţumim", a scris Elena Udrea pe Facebook, iar colegul său de partid, europarlamentarul Petru Luhan, a postat "Felicitări echipei noastre naţionale".

Senatorul PSD Gabriela Firea a scris şi ea pe site-ul de socializare: "Felicitări echipei noastre de fotbal pentru 3 - 0 cu echipa Ungariei! Cine ridică sabia de sabie va pieri! Au venit cu scandal să ne bată şi au plecat umiliţi! Hai, Româniaaaa!!!!".

"Au venit huni şi-au plecat mieluşei... Naţionala noastră de fotbal a bătut măr Ungaria, scor 3 la 0. Suporterii unguri au bătut şi ei măr nişte amărâţi de chelneri din Centrul Vechi şi au devastat Arena Naţională, demonstrându-ne încă o dată ce popor civilizat şi european sunt. Mai multe nu cred că sunt de spus despre această partidă fără istorie, în care a existat o singură echipă: România. Felicitări tricolorilor! Succes cu Turcia!", a postat pe Facebook şi deputatul Ionuţ Vulpescu, potrivit Agerpres.

Naţionala de fotbal a României a învins formaţia Ungariei cu scorul de 3 - 0 (2 - 0), vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Tricolorii, care s-au impus prin golurile marcate de Ciprian Marica (min. 2), Mihai Pintilii (min. 31) şi Cristian Tănase (min. 88), au urcat pe locul secund în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru calificarea la baraj.

Marţea viitoare, de la ora 21:00, România va întâlni Turcia, tot pe Arena Naţională din Bucureşti.


×