x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta, la Paris: România cere reguli foarte clare pentru sprijinirea economiei şi creşterea locurilor de muncă

Ponta, la Paris: România cere reguli foarte clare pentru sprijinirea economiei şi creşterea locurilor de muncă

21 Iun 2014   •   15:33
 Ponta, la Paris: România cere reguli foarte clare pentru sprijinirea economiei şi creşterea locurilor de muncă

Prezent la Reuniunea informală a şefilor de guvern social-democraţi din Uniunea Europeană, desfăşurată la Paris, premierul Victor Ponta a declarat că “România cere reguli foarte clare pentru sprijinirea economiei şi creşterea locurilor de muncă”.

“Important este să ai aliaţi şi să te baţi pentru priorităţile României. Aşa se întâmplă. România cere reguli foarte clare pentru sprijinirea economiei şi creşterea locurilor de muncă. În al doilea rând - nediscriminarea cetăţenilor români. Şi nu în ultimul rând, dacă putem să menţinem agricultura. Dacă nu se poate, atunci să primim un portofoliu prin care vocea României să fie importantă peste tot. Se merge pe desemnarea preşedinţilor şi abia în septembrie trebuie făcute negocierile. S-a discutat şi despre poziţia Marii Britanii şi Ungariei, care sunt considerate în acest moment cele mai eurosceptice.”, a precizat Ponta la ieşirea de la reuniun, într-un interviu pentru Antena 3.

“Nu înseamnă că dăm drumul iar la cheltuieli dar fără investiţii nu poţi avea dezvoltare economică. Regulile prea rigide trebuie modificate. Am vorbit de cazul României, care a făcut sacrificii foarte mari. Este un moment când trebuie să ajuţi dezvoltarea economică”, a adăugat Ponta.

×
Subiecte în articol: ponta paris