x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta:Transmit în numele Guvernului de Ziua Armatei și ziua Regelui Mihai urări de bine și la mulți ani

Ponta:Transmit în numele Guvernului de Ziua Armatei și ziua Regelui Mihai urări de bine și la mulți ani

25 Oct 2013   •   14:17
Ponta:Transmit în numele Guvernului de Ziua Armatei și ziua Regelui Mihai urări de bine și la mulți ani

Premierul Victor Ponta a transmis vineri, în numele Executivului pe care îl conduce, "La mulți ani!" Armatei Române și Regelui Mihai, informează agerpres.ro.

"Aș vrea să încep ședința de Guvern transmițând cele mai sincere urări, în primul rând, Armatei Române. Este Ziua Forțelor Armate și vreau să precizez în numele Guvernului, sigur ministrul Apărării este prezent în acest moment la manifestări, gândurile cele mai bune pentru cei care servesc în Armată și pentru toți cei care-și fac datoria și în țară și în afara țării", a declarat primul-ministru.

Victor Ponta a adăugat că, totodată, a transmis deja în numele Guvernului "cele mai sincere urări de la mulți ani majestății sale Regele Mihai".

"Este o personalitate istorică pe care cred că orice român de bună credință o apreciază. Și 25 octombrie este și Ziua Armatei și ziua Regelui și, de aceea, cred că era important să fac aceste precizări, chiar din ședința de Guvern", a spus premierul. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta regele mihai