x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vanghelie să se ocupe de integrarea romilor, de maghiari ne ocupăm cu alţii, spune Ponta

Vanghelie să se ocupe de integrarea romilor, de maghiari ne ocupăm cu alţii, spune Ponta

25 Mar 2013   •   15:43
Vanghelie să se ocupe de integrarea romilor, de maghiari ne ocupăm cu alţii, spune Ponta

Preşedintele PSD Victor Ponta a fost întrebat, luni, ce părare are despre propunerea lui Marian Vanghelie de a organiza un miting de susţinere a elevei din Covasna, el întrebând jurnaliştii dacă Vanghelie are o problemă cu maghiarii în Sectorul 5 şi solicitându-i să se ocupe de integrarea romilor. "Au o problemă cu maghiarii în Sectorul 5? În Sectorul 5 au o problemă cu integrarea romilor şi cu Ferentariul şi domnul Vanghelie, cu sprijinul meu, să se ocupe de integrarea romilor. De maghiari ne ocupăm cu alţii", a spus Ponta.

El a spus că problema romilor ne afectează pe toţi, având în vedere că românii nu sunt capabili să aibă programe eficiente de integrare a reprezentanţilor acestei minorităţi. "Repet, imediat după ce rezolvăm problemele cu maghiarii din Sectorul 5, la modul foarte serios trebuie ca, alături de Guvern, alături de agenţii, alături de toată lumea, de ambasade străine care vor să ajute, să ne ocupăm de integrarea romilor, pentru că problema romilor ne afectează pe toţi prin faptul că nu suntem capabili să avem programe eficiente de reintegrare a lor", a adăugat Ponta.

Liderul PSD a spus, totodată, că şi şeful statului, Traian Băsescu, ar trebui să ajute în această problemă a integrării romilor, şi nu să trimită scrisori.

Citeste articolul complet, aici.

×
Subiecte în articol: vanghelie integrare romi