x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Povestea vieţii lui Adrian Iovan: Fostul pilot în imagini nemaivăzute până acum VIDEO

Povestea vieţii lui Adrian Iovan: Fostul pilot în imagini nemaivăzute până acum VIDEO

10 Feb 2014   •   11:39
Povestea vieţii lui Adrian Iovan: Fostul pilot în imagini nemaivăzute până acum VIDEO

După tragedia aviatică din Apuseni s-a vorbit foarte mult despre Adrian Iovan. Unii l-au acuzat, alţii au spus despre el că e un erou.

Moartea lui Adrian Iovan a fost PREVESTITĂ. Vezi detaliul CUTREMURĂTOR care i-a pecetluit soarta


În viaţa privată Adrian Iovan a fost, cu adevărat, un bărbat iubit, lucrul cara s-a putut vedea chiar la înmormantarea sa, când la aceeaşi masă au stat toate femeile care au contat în viaţa lui. Povestea vieţii lui Adrian Iovan a fost spusă la România TV, de prietenii săi, într-un material emoţionant şi tulburător, în care se regăsesc şi imagini difuzate în premieră.

EMOŢIONANT! Fiica lui Adrian Iovan, PRIMELE DECLARAŢII despre relaţia cu tatăl ei

Viaţa omului Adrian Iovan e ca o filă de roman, iar cei care i-au fost prieteni i-au spus povestea. Adrian Iovan n-a avut multe iubiri, dar, pe capitole, şi le-a rezumat simplu: zborul, copiii şi femeile frumoase.

Adrian Iovan: Sufletul meu rămâne în casă

La bordul avionului se simţea în largul lui şi, dacă cineva l-ar fi întrebat cum vrea să moară, sigur ar fi spus că la manşă. Aşa s-a şi întamplat zilele trecute când, pentru ultima oară a auzit îndemnul: “Liber căpitane!”. A aterizat forţat, dar perfect. Îi plăcea să facă aterizari line şi sigure. Ironic sau nu, i-a dus pe toţi în siguranţă până la sol. Nu s-a gândit la el, ci la ei.

Află mai multe detalii despre viaţa lui Adrian Iovan pe RomâniaTV.net.

×