x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prefectul Capitalei a anunțat că circulația persoanelor este permisă până la ora 22:00 și în weekend

Prefectul Capitalei a anunțat că circulația persoanelor este permisă până la ora 22:00 și în weekend

26 Apr 2021   •   15:47
Prefectul Capitalei a anunțat că circulația persoanelor este permisă până la ora 22:00 și în weekend
Sursa foto: Hepta

Deplasarea persoanelor este permisă în București până la ora 22:00 și în weekend, după ce rata de infectare a scăzut sub 3,5 cazuri la mia de locuitori, a anunțat, luni, prefectul Capitalei, Alin Stoica, după ședința Comitetului municipal pentru Situații de Urgență.

De asemenea, operatorii economici pot funcționa și vineri, sâmbătă și duminică până la ora 21:00, iar sălile de sport se vor redeschide.

„Restul măsurilor rămân în vigoare, cel puţin până incidenţa va scădea sub 3 la mie, ceea ce ne dorim cu toţii, pentru a putea să redeschidem sălile de spectacol, restaurantele, să avem o relaxare un pic mai mare. (...) Aplicabilitatea acestei hotărâri este începând cu ora 00:00 a zilei de mâine. (...) Pentru Paşte nu avem interdicţii suplimentare, sunt măsurile pe care le ştim cu toţii. În noaptea Paştelui este permisă deplasarea tuturor cetăţenilor care doresc să meargă la slujba de Înviere, în intervalul 22:00 – 5:00", a menţionat prefectul Capitalei.

Pe de altă parte, restaurantele, cinematografele și sălile de spectacole din București se vor redeschide doar atunci când indicele de infectare va scădea sub 3 cazuri la mia de locuitori.

×