x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prefectul Constanței, Eugen Bola, a demisionat: "Ar fi trebuit să respect toată procedura de comunicare"

Prefectul Constanței, Eugen Bola, a demisionat: "Ar fi trebuit să respect toată procedura de comunicare"

31 Ian 2014   •   14:53
Prefectul Constanței, Eugen Bola, a demisionat: "Ar fi trebuit să respect toată procedura de comunicare"
Sursa foto: reporterntv.ro

Prefectul Eugen Bola a demisionat astazi, chiar în timpul vizitei vicepremierului Liviu Dragnea la Constanța. Bola a spus că renunță la funcție din cauza deficiențelor de comunicare semnalate de către autoritățile centrale în timpul codurilor portocaliu și rosu de viscol și a intervențiilor ulterioare pentru deszăpezire.

"Ar fi trebuit să respect toată procedura de comunicare. Îmi depun demisia. Mă bucur că nu am avut pierderi de vieți omenești", a spus Bola, potrivit Observator de Constanța.

Liviu Dragnea a luat la cunostinta demisia de onoare a prefectului de Constanta, despre care a spus ca a recurs la un gest normal intr-o astfel de situatie. „Sper ca experiența dumneavoastră să nu se piardă. Vă păstrați atribuțiile până la ședința de Guvern de miercuri, când Guvernul va lua act de demisia dumneavoastră“, a spus Dragnea.

Bola va continua sa coordoneze activitatea Institutiei Prefectului pana miercuri, 5 februarie, cand este programata urmatoarea sedinta de Guvern in care se va numi un nou prefect de Constanta.

Postul de prefect la Constanta  revine PNL-ului, prin acordul de functionare a USL.

×