x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preotul catolic Francisc Doboș, numit paroh al Bisericii „Sacré Cœur" din Capitală

Preotul catolic Francisc Doboș, numit paroh al Bisericii „Sacré Cœur" din Capitală

06 Aug 2021   •   13:58
Preotul catolic Francisc Doboș, numit paroh al Bisericii „Sacré Cœur" din Capitală

Preotul catolic Francisc Doboș, fost purtător de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice de București, a fost numit paroh al Bisericii franceze „Sacré Cœur" din București: „Am ajuns și eu la casa mea”.

Preotul Francisc Doboș devine paroh al Parohiei Romano-Catolice „Preasfânta Inima a lui Isus” (Sacré Cœur) din București din 1 septembrie 2021.

Luarea în posesie canonică a parohiei se va face duminică, 5 septembrie.

Francisc Doboș primește, totodată, în responsabilitate pastorală comunitatea de limbă engleză și filipineză care face referință la biserica parohială „Sacré Cœur".

„Am ajuns și eu la casa mea … pardon, la casa Domnului :))) Am fost numit paroh al parohiei Sacré Coeur din București (Biserica franceză de lângă Statuia Aviatorilor)”, a scris Francisc Doboș pe Facebook.

A fost hirotonit preot în 2002 și a slujit la Ploiești, apoi din 2004 a ajuns în București ca secretar eparhial al Arhidiecezei Romano-Catolice de București. A fost purtător de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice de București și preot colaborator la Parohia Sfânta Maria a Harurilor (Bărăția – București).

Mediafax

×
Subiecte în articol: Francisc Doboş sacre coeur