x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prima zi la Neversea. Combinație perfectă pentru un festival de neuitat

Prima zi la Neversea. Combinație perfectă pentru un festival de neuitat

09 Iul 2017   •   13:26
Prima zi la Neversea. Combinație perfectă pentru un festival de neuitat

Mii de oameni pe străzile înguste din Centrul Vechi al Constanței. Pe plaja Modern, coada de la intrarea la Neversea se concretiza încă de la primele ore ale dimineții, deși accesul la festival se face începând cu ora 12. Spre seară, coada de la intrarea pentru cei cu abonamente de trei zile deja străbate toată plaja Modern. Disperarea de la vederea cozii imense este ușor evaporată de cât de repede se mișcă totul, astfel încât în 15 minute ajungi de la capătul cozii aproape de intrarea la festival.

La accesul pentru o zi coada este substanțial mai mica. Lucrurile sunt mult mai rapide, protocolul mult mai scurt. În orice caz, organizarea festivalului a fost excepțională, iar asta s-a văzut înainte să pășești pe ”poarta” festivalului.

Odată intrat, un val de culori îți urează ”Bun venit!”. Briza care adie, culorile de peste tot, un balon cu aer cald, perne așezate pe nisip, baruri, totul arăta perfect, iar oamenii păr într-adevăr încântați de tot ce se întâmplă în jurul lor.

Plata la festival, pentru orice ți-ai dori să achiziționezi de la bar, nu se putea face cash, singurul lucru pe care îl puteai face era să te duci la unul dintre credit point-urile împrăștiate pe toată plaja Neversea și să îți încarci brățara primită la intrare. Asta nu s-a dovedit a fi o problemă, căci și aici coada se mișca foarte repede. Organizarea s-a dovedit, din nou, foarte bine pusă la punct. Singura coadă substanțială care se mișca încet, spre disperarea tuturor, era cea de la baie, însă nu te poți pune în calea nevoilor fiziologice, iar când sunt 150.000 de oameni cu un număr limitat de toalete, nu poți învinovăți în vreun fel organizatorii festivalului.

Cele șapte scene amenajate în cadrul Neversea atrăgeau prin câte ceva: lumini, muzică, artiștii care urmau să urce acolo, barurile din jur, pernele din fața scenei, oamenii strânși deja acolo. Nicio scenă nu a fost neglijată, însă atracția festivalului a fost, cu singuranță, scena principală, unde au urcat artiștii din line-up: Village, Mike Perry, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frenquencies, Danny Avila, Tiesto și Tujamo. Jocul de lumini, artificiile, fumul, muzica bună, atmosfera de neuitat, totul completat de prezența mări, acolo, în spatele tău, în timp ce dansai nestingherit a creeat, cu siguranță, o familie imensă. Pe restul scenelor au mai urcat artiști, precum: Sasha, Mazde, Culoe De Song, Zeds Dead, Missi, The Rabbit King, JFB și mulți alții.

Neversea a fost creat pentru toate felurile de oameni, fie că ești introvertit sau extrovertit îți puteai găsi, cu siguranță, un loc acolo unde să te simți ideal. La intrarea în festival puteai opta pentru o ridicare scurtă cu balonul cu aer cald oferită de Orange, nu urcai prea mult, însă este o experiență extraordinară să simți flacăra lângă tine și să vezi cum te ridici de pe nisip într-un imens balon. De asemenea, puteai opta să te așezi la una din ”grădinile” special amenajate de sponsorii festivalului și să te bucuri de tot ce aveau aceia de oferit.

În orice caz, Neversea a debutat în forță și se anunță un festival care va atrage, de la an la an, din ce în ce mai mulți oameni. Pe bună dreptate! Cei care au optat pentru abonamentele de trei zile au făcut o alegere înțeleaptă, căci nu te poți sătura într-o singură zi de toată energia aceea molipsitoare care adie odată cu briza purtată de mare.

×
Subiecte în articol: neversea prima zi festival