x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul din Crevedia: N-am primit nicio sesizare de la niciun cetățean. Nu mă simt vinovat cu nimic. Pompierii şi-au dat cu stângul în dreptul

Primarul din Crevedia: N-am primit nicio sesizare de la niciun cetățean. Nu mă simt vinovat cu nimic. Pompierii şi-au dat cu stângul în dreptul

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2023   •   21:48
Primarul din Crevedia: N-am primit nicio sesizare de la niciun cetățean. Nu mă simt vinovat cu nimic. Pompierii şi-au dat cu stângul în dreptul
Sursa foto: Facebook

Florin Petre este primar al comunei Crevedia din 2016, fiind la al doilea mandat ales pe listele PSD. Potrivit declarației de avere din 2021, are împreună cu soția sa 14 terenuri, în total circa 35.000m² în extravilanul localității Crevedia,patru tractoare și patru mașini personale, dar și credite de 36.000 euro.

Nu este în competența primăriei să facă verificări, afirmă primarul comunei Crevedia, Florin Petre, despre exploziile de sâmbătă. 

Potrivit Antena 3 CNN, chiar înainte să devină primar, Florin Petre a fost condamnat de Judecătoria Răcani la un an de închisoare cu suspendare, fiindcă a cumpărat un motocultor furat de un sătean.

Primarul știa că utilajul era furat, știa și de la cine, dar a închis ochii și l-a cumpărat cu 500 lei. La trei zile de la tragedia în care doi oameni au murit și alți 56 au fost răniți, multe case sunt lipsite de electricitate, iar zona încă este împrejmuită de pompieri, pentru că există încă riscul unor noi explozii.

Primarul comunei Crevedia, Florin Petre, a declarat în EXCLUSIVITATE la  Antena 3 CNN, că nu are nimic să-și reproșeze și că, deşi a trecut foarte des prin zona staţiei GPL, nu a văzut activitate acolo în ultimii trei ani. Şi nici nu a intrat în curte să vadă ce se întâmplă. 

"Eu n-am de unde să știu ce s-a întâmplat acolo. Și organele competente o să facă o cercetare, bănuiesc, când se vor închide cele trei cisterne care au mai rămas, şi vor da o soluție. Bănuiesc, nu știu. Nu e treaba mea", a spus Florin Petre, marţi seară, la Antena 3 CNN.

"M-am dus acolo, am văzut ce se vedea și a început tragedia. Nu gândeam atunci decât la oamenii care au ieșit fără haine și arși, salvare era una singură, pompieri nu veneau. Când au venit n-au făcut nimic, şi-au dat cu stângul în dreptul, s-au contrazis și ne-au băgat să ne omoare pe toți acolo. Asta e situația", acuză primarul din Crevedia.

Crevedia

Florin Petre

×
Subiecte în articol: primar Crevedia florin petre