x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primul caz de coronavirus confirmat la un angajat în ANAF

Primul caz de coronavirus confirmat la un angajat în ANAF

19 Mar 2020   •   12:36
Primul caz de coronavirus confirmat la un angajat în ANAF

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov - Trezoreria Brașov. Acesta a fost comunicat și Direcției de Sănătate Publică.

”Precizăm că funcționarul în cauză nu desfășura activitate cu publicul.

 Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticatã pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricăror mãsuri pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).

Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală urmărește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate măsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, să fie în siguranțã în unitãțile fiscale”, se arată într-un comunicat al instituției.

Obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanță prin intermediul Spatiului Privat Virtual (pentru depunerea declarațiilor și obținerea de informații), iar plata poate fi efectuată prin internet banking sau ghiseul.ro.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: ANAF angajat coronavirus