x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ""Profa"" Corina, din nou audiată

""Profa"" Corina, din nou audiată

de Mara Raducanu    |    Violeta Fotache    |    31 Mai 2007   •   00:00
""Profa"" Corina, din nou audiată

Ultimele dezvăluiri de presă in cazul elevului mort din dragoste pentru profesoara de romănă, fotografii şi mesaje din care rezultă clar relaţia amoroasă dintre Bogdan Costache şi Corina Vasile.



Ultimele dezvăluiri de presă in cazul elevului mort din dragoste pentru profesoara de romănă, fotografii şi mesaje din care rezultă clar relaţia amoroasă dintre Bogdan Costache şi Corina Vasile (foto) au pus pe jar autorităţile judiciare, in dosarul cărora relaţia figura drept una normală profesor-elev.

Procurorii au chemat-o ieri din nou la audieri pe Corina Vasile. Intălnirea "iubitei" cu cel care investighează imprejurările morţii elevului a durat cca 20 de minute, potrivit unor surse judiciare. "Profa" a indicat căteva persoane, martore la momentele imediate plonjării in gol a lui Bogdan, de la fereastra apartamentului "de meditaţie la romănă", oameni care ar fi văzut-o cănd se agita pe lăngă corpul băiatului.

SMS-URI LA PARCHET. Surse judiciare ne-au precizat că in telefonul lui Bogdan Costache anchetatorii au descoperit circa zece mesaje tip SMS, schimbate intre profesoară şi elev. Din conţinutul acestora reiese clar că intre ei era o relaţie amoroasă specială, adică mult mai mult decăt o relaţie obişnuită profesor-elev, cum declarase "profa" la prima audiere.


SEMNE DE INTREBARE. Povestea de dragoste dintre profesoara de limba romănă şi puştiul de clasa a XII-a s-a sfărşit cu o tragedie: sinuciderea elevului. Printre durere, lacrimi, controverse şi acuze, pare să fi fost lăsat la o parte un personaj important al ecuaţiei: soţul incornorat. Vasile Dragoş are 30 de ani şi este expert contabil la firma Rutar Construct SRL din Bucureşti. El şi soţia "adulterină" susţin că, la momentul incidentului, bărbatul se afla la serviciu. In ultimele zile au apărut "pe sticlă" martori care susţin altceva.

Anchetatorii vor lămuri cu certitudine aceste semne de intrebare. "O s-o mai chemăm la audieri pe Corina Vasile. Ii vom chema din nou şi pe părinţi, pe toţi cei implicaţi să ne povestească despre relaţia dintre cei doi. Vom incerca să găsim şi martorii despre care se spune că ar fi auzit ori văzut momentul «cănd băiatul ar fi fost aruncat». Verificăm toate aspectele", ne-a declarat ieri procurorul de caz Sorin Maciuc.

×
Subiecte în articol: observator