x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Profesorul de sport de la Jean Monet, acuzat că a violat o elevă, reţinut pentre 24 de ore

Profesorul de sport de la Jean Monet, acuzat că a violat o elevă, reţinut pentre 24 de ore

de Mara Raducanu    |    04 Noi 2011   •   17:34
Profesorul de sport de la Jean Monet, acuzat că a violat o elevă, reţinut pentre 24 de ore

UPDATE 20:33 - Profesorul de sport de la liceul Jean Monnet din Capitala, acuzat de viol, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore. El urmeaza sa fie prezentat sambata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Un profesor de Educatie Fizica de la Liceul Jean Monnet din Capitala a fost suspendat dupa ce o eleva l-a acuzat ca ar fi violat-o in timpul unei excursii. Parintii fetei au facut plangere la politie impotriva acestuia, iar directorul instututiei de invatamant a ales sa-l suspende din functie pana la terminarea anchetei. 'Profesorul a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Nu puteam sa mai lasam un profesor acuzat de lucruri asa de grave sa-si continue activitatea', a declarat pentru Realitatea TV Cristian Alexandrescu, inspector scolar general Bucuresti.

Profesorul acuzat va fi adus astazi la audieri

,,Excursia a avut loc in perioada 28-30 octombrie. Atunci profesorul respectiv a mers cu elevele sale. Plangearea a fost depusa seara trecuta, parintii fetei acuzandu-l pe acesta ca le-a violat fata. Cercetarile noastre continua, iar acum asteptam sa primim rezultatele de la IML, au declarat pentru Jurnalul National surse din cadrul Politiei Capitalei. Eleva este din Galati, iar parintii fetei au cerut discretie in rezolvarea cazului. Profesorul de la Jean Monnet are 27 de ani si astazi este asteptat la audieri la Politia Capitalei.

"In paralel va avea loc o cercetare facuta de politie, pe langa cea pe care o facem la nivelul scolii. In acest moment, respectivul nu mai este cadru didactic, pentru ca si-a dat demisia aseara. Daca se va dovedi ca nu este adevarat, este posibil ca profesorul sa se intoarca in Invatamant', a declarat, pentru Jurnalul National, Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, precizand ca pana la finalizarea anchetei nu mai pot fi date publicitatii alte detalii.

Profesorul acuzat de viol este audiat la Sectia 1 de Politie. Familia acestuia sustine ca eleva era iubita lui, iar familia acesteia l-ar fi amenintat cu moartea, potrivit Antena3.


×
Subiecte în articol: viol profesor