x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protest împotriva tăierilor ilegale a pădurilor, la Suceava

Protest împotriva tăierilor ilegale a pădurilor, la Suceava

05 Iun 2015   •   19:42
Protest împotriva tăierilor ilegale a pădurilor, la Suceava

Aproximativ 200 de suceveni, majoritatea tineri, au protestat vineri seara în stradă împotriva tăierilor ilegale de păduri, dar şi a proiectului privind groapa ecologică de deşeuri construită pe Mestecăniş.

Citește și Miting în faţa Guvernului. Protestatarii cer demisia lui Ponta

Protestatarii au purtat pancarte şi bannere, adunându-se în faţa Palatului Administrativ din municipiul Suceava, de unde au plecat, însoţiţi de forţele de ordine, către sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului. În drumul lor au trecut prin faţa sediului DNA Suceava.

Protestatarii solicită şi procurilor anticorupţie să aibă în vedere redeschiderea dosarelor ce vizează fapte de corupţie în domeniul silvic sau deschiderea altora acolo unde se impune.

Citește și Protest și la Cluj. Manifestanţii cer tot demisia premierului Ponta

Pe traseul parcurs s-au scandat mai multe mesaje, iar în faţa sediului DNA s-a strigat ''DNA, DNA, asta e ancheta ta!''.

Un singur parlamentar, senatorul PNL Steliana Miron, a fost prezent la protest, ea împărţind tricouri cu mesaje ecologiste participanţilor.

La protestul similar organizat pe 9 mai participarea a fost mult mai numeroasă, peste cinci sute de oameni fiind prezenţi acţiune. 

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: paduri taieri ilegale protest suceava dna