x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Punct mobil de informare pentru locuitorii Capitalei

Punct mobil de informare pentru locuitorii Capitalei

de Mara Raducanu    |    10 Mar 2008   •   00:00

Poliţia Capitalei a aprobat înfiinţarea unui punct mobil de informare pentru locuitorii Bucureştiului, proiectul fiind realizat "din dorinţa de a fi cât mai aproape de cetăţeni"

Poliţia Capitalei a aprobat înfiinţarea unui punct mobil de informare pentru locuitorii Bucureştiului, proiectul fiind realizat “din dorinţa de a fi cât mai aproape de cetăţeni, un concept prin care se doreşte informarea acestora cu privire la serviciile oferite de Poliţie, programele preventive derulate la nivelul Capitalei, proiectele de security marketing implementate în parteneriat cu alte instituţii şi cu societatea civilă”. Punctul de informare mobil reprezintă de fapt un autoturism marca Volkswagen Transporter care va fi prezent în cartierele bucureştene, în intersecţiile principale, în zonele aglomerate, pieţe, târguri sau în locurile în care se vor desfăşura manifestări sportive, culturale sau religioase.

 

Poliţiştii de proximitate care vor deservi acest punct de informare mobil vor asculta cu atenţie doleanţele cetăţenilor pentru a veni în sprijinul lor şi pentru a lua la cunoştinţă de problemele cu care aceştia se confruntă. Orice persoană care vrea să afle datele de contact ale agenţilor de proximitate poate primi informaţiile şi dacă se adresează punctului mobil. Accesând site-ul Poliţiei Capitalei ­ www.politiacapitalei.ro­ veţi cunoaşte traseul pe care punctul de informare îl va avea în Bucureşti.

×
Subiecte în articol: observator