x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RADU BELIGAN A MURIT. Reactia lui Alexandru Arsinel după moartea maestrului

RADU BELIGAN A MURIT. Reactia lui Alexandru Arsinel după moartea maestrului

20 Iul 2016   •   14:40
RADU BELIGAN A MURIT. Reactia lui Alexandru Arsinel după moartea maestrului
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Vestea morţii marelui actor Radu Beligan a lovit din senin lumea teatrului din România. Alexandru Arşinel a fost primii colegi de scenă care a vorbit despre tristul eveniment.

Radu Beligan s-a stins din viaţă pe 20 Iulie la vârsta de 97 de ani. Acesta şi-a dat ultima suflare pe patul Spitalului Elias din Bucureşti. Alexandru Arşinel a intrat în direct la un post de televiziune şi a făcut declaraţii imediat după aflarea veştii triste.

"Maestrul Beligan n-a renunţat niciodată la a gândi că poate să joace 1000 de ani. Bucuria de a apărea pe scenă şi mai ales încărcătura pe care o lua de la publicul spectator l-au ţinut în viaţă. Nu aş vrea să mă compar. Acum o săptămână m-am dat jos de pe patul de operaţie, iar sâmbătă şi duminică am jucat. Mi-a fost frică să urc pe scenă şi a doua zi puteam să joc non-stop un an de zile. Publicul îţi ridică moralul într-un mod extraordinar. A fost unul dintre cei mai iubiţi artişti", a mărturisit Alexandru Arşinel despre Radu Beligan.

Marele actor Radu Beligan s-a stins din viaţă la Spitalul Elias din Bucureşti, unde a fost adus de urgenţă. La ora 13.00 pe 20 Iulie, maestrul Beligan a făcut stop cardio-respirator.

×
Subiecte în articol: alexandru arsinel RADU BELIGAN A MURIT