x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Mazăre, la DNA: "Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce"

Radu Mazăre, la DNA: "Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce"

16 Mar 2015   •   12:54
Radu Mazăre, la DNA: "Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce"

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a prezentat azi la Direcţia Naţională Anticorupţie. Edilul a declarat că nu ştie în ce dosar va fi audiat sau ce acuzaţii i se vor aduce.

"Astăzi am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o ANI și domnul Horia Georgescu de incompatibilitate. Nu știu ce acuzații mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamație similară în 2009, a fost anchetată, atunci au spus că totul e în regulă, acum, probabil pe aceeași reclamație, vor fi aduse alte acuzații. (...) Are legătură cu faptul că TV Neptun și ziarul Telegraf au câștigat niște licitații, la ele fiind acționar Strutinsky și eu sunt acționar cu Strutinsky la Hotelul Flora", a afirmat Radu Mazăre, la intrare în sediul DNA, acesta având asupra sa o geantă. Întrebat ce face cu bagajul, edilul Constanței a spus că e pregătit pentru orice. "Sunt de zece ani pregătit pentru orice. (...) În viață e bine să fii pregătit pentru orice", a spus Mazăre.

Referitor la faptul că la DNA se află și șeful ANI, Radu Mazăre a arătat: "Eu știu ceva ce m-a învățat viața. În viață dacă faci bine, bine primește, dacă faci rău, rău primești. Eu am făcut numai bine".

Mazăre a spus, în glumă, că arestului Capitalei i se mai zice acum ''beciul domnesc'', având în vedere ''lumea bună'' aflată aici.


×
Subiecte în articol: radu mazare