x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Mazăre: Numai la mare m-am gândit, mai mult decât la fete. Marea e viaţa mea

Radu Mazăre: Numai la mare m-am gândit, mai mult decât la fete. Marea e viaţa mea

25 Iun 2015   •   19:18
Radu Mazăre: Numai la mare m-am gândit, mai mult decât la fete. Marea e viaţa mea
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a spus, joi, la ieşirea din sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, că odată ajuns acasă din arest, îşi doreşte foarte mult să iasă pe mare şi să practice diverse sporturi.

"De-abia am venit de la Bucureşti, direct la Poliţie. Pe la ora cinci, şase, o să merg să văd cum e apa şi o să merg să înot, să scot caiacul ... în orice caz în apă, la mare, pentru că la mare visam. (...) Marea e cea mai mare dragoste a mea. M-a tulburat enorm când am venit la termenul trecut cu duba la Constanţa, cu cătuşe, nici n-am văzut marea. Numai la mare m-am gândit, mai mult decât la fete. Marea e viaţa mea", a afirmat Mazăre.

Acesta a susţinut că în prezent este un cetăţean ca toţi ceilalţi, fără să mai fie interesat de administraţia locală sau de politică. Fostul primar a spus că nu va renunţa însă la cluburi, continuând să meargă la astfel de distracţii după ce se va "reobişnui cu lumea, cu viaţa", în condiţiile în care a stat timp de aproape trei luni în arest.

Radu Mazăre a menţionat că le mulţumeşte celor din familia sa şi prietenilor cu care a avut voie să vorbească pentru că au fost "extraordinari" în perioada în care el s-a aflat în spatele gratiilor. Fostul primar şi-a exprimat însă şi dezamăgirea faţă de comportamentul altor persoane pe le considera prieteni.

"Sunt anumite momente în viaţă când sufletul şi relaţiile dintre oameni atunci se dovedesc alea care sunt adevărate. Adică sunt oameni de la care nu mă aşteptam şi au fost lângă mine şi alţii la care mă aşteptam să fie lângă mine şi pe care i-am ajutat foarte mult în viaţă şi au dispărut", a spus Mazăre.

Acesta a afirmat că are sechestru pus pe apartament, pe maşini, dar că are banii cash din care poate trăi, fără să se plângă.

"Am sechestru pe apartament, pe maşini cu care mai merg, dar mai am banii cash din care pot să cheltuiesc şi pot să-mi plătesc şi avocaţii. E rău, pentru că toţi cei care intră şi ajung în situaţii de astea, tuturor li se pune sechestru şi nu mai are nici familia din ce să trăiască, nici avocaţii din ce să-i plătească. Dar mai am prieteni. (...) Şi nu, Doamne fereşte, hai să nu mă plâng. Am din ce să trăiesc", a afirmat fostul primar al Constanţei.

Acesta a spus că în cadrul măsurilor impuse de controlul judiciar sub care se află trebuie să se prezinte la sediul IPJ Constanţa marţi, la ora 12,00.

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis miercuri ca Radu Mazăre să fie eliberat din arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de DNA de fapte de corupţie.

Curtea Supremă a admis o contestaţie a lui Radu Mazăre şi a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, decizia fiind definitivă.

Fostul primar al municipiului Constanţa se afla în arest preventiv din data de 2 aprilie, el fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită, două de conflict de interese şi abuz în serviciu.

×