x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor, despre preotul Calistrat: „Ce monstru, ce brută”

Radu Tudor, despre preotul Calistrat: „Ce monstru, ce brută”

10 Noi 2022   •   14:14
Radu Tudor, despre preotul Calistrat: „Ce monstru, ce brută”
Sursa foto: Facebook

Jurnalistul Radu Tudor s-a aprins după ce a văzut imaginile cu preotul Calistrat Chifan, care a lovit o femeie atât de tare încât aceasta a căzut la pământ. "Ce monstru, ce brută", a comentat Radu Tudor pe Facebook.

"Calistrat s-a remarcat in ultimii ani ca o figura extrem de controversata, cu idei ce exced cadrul bisericii si conteste puternic stiinta medicala sau chiar cadrul constitutional romanesc", mai punctează jurnalistul pe blogul său.

Poliția din Iași deja anchetează acest incident, care s-a petrecut în seara zilei de 9 noiembrie. Două femei au depus plângere împotriva preotului Calistrat.

„La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea, cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Incident la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași

Părintele Calistrat, acuzat de două femei că le-a bătut. Poliţia cercetează cazul

 

 

 

×
Subiecte în articol: preot Calistrat Chifan radu tudor