x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răzvan şi Dani au intrat în vacanţă

Răzvan şi Dani au intrat în vacanţă

24 Iul 2009   •   00:00

Simpaticii "matinali" ai Antenei 1, Răzvan şi Dani, şi-au luat ieri rămas bun de la telespectatori printr-o ediţie care a încheiat în forţă un sezon lung şi bogat al emisiunii 'Neatza cu Răzvan şi Dani.



Invitaţii, Daniela Crudu, poantele şi comentariile celor doi realizatori v-au făcut să râdeţi în hohote, aşa că veţi aştepta cu nerăbdare revenirea în toamnă a îndrăgitei emisiuni matinale. În ceea ce priveşte planurile de vacanţă... Răzvan ne-a povestit că va merge cu familia la mare, o săptămână "prin Europa" şi la Valiug, lângă Reşita: "E locul copilăriei mele şi merg acolo în fiecare vară".

CONCEDIU PE DOUĂ ROŢI
În schimb, Dani îşi va dedica toată vacanţa pasiunii lui pentru motoare şi pădure: aşa că îl găsiţi la "ROMANIACS". Una din cele mai grele curse hard enduro de pe planetă. Ţine o săptămână şi se desfăşoară în munţii din jurul Sibiului. "Mă antrenez pentru asta de câteva luni. Asta o să fac şi în luna de vacanţă. Sper sa fie bine, să închei întreg, pe roţi, şi să ne vedem zâmbind la toamnă", spune vedeta Antenei 1.

×
Subiecte în articol: mass-media