x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reflectarea protestelor la TVR Info: "N-au program, n-au obiective comune. Unii dintre ei şi-au consumat nişte adrenalină"

Reflectarea protestelor la TVR Info: "N-au program, n-au obiective comune. Unii dintre ei şi-au consumat nişte adrenalină"

15 Ian 2012   •   19:42
Reflectarea protestelor la TVR Info: "N-au program, n-au obiective comune. Unii dintre ei şi-au consumat nişte adrenalină"

Jurnalista Nicoleta Savin, invitata in studioul TVR Info, crede ca protestele care au loc in toata tara ar fi putut fi evitate daca PDL stia sa comunice mai bine si sa impartaseasca si cu populatia lucrurile bune pe care le-a facut.

"Pot crede ca puterea a facut geseli, dar nu le-a facut pe toate. PDL are doua mari probleme: lipsa de reactie si lipsa de comunicare", a declarat Nicoleta Savin, care a dialogat si cu membrul PDL in Comisia de Aparare, Costica Canacheu, pe care l-a criticat pentru lipsa de comunicare.

"De ce nu comunicati lucrurile bune pe care le faceti?", i s-a adresat aceasta.

In ceea ce priveste doleantele protestatarilor, Nicoleta Savin nu crede ca este vorba de o dorinta de revolutie, ci mai degraba de o descarcare emotionala.

"Ei n-au program, n-au obiective comune. Unii dintre ei si-au consumat niste adrenalina", a comentat jurnalista, vorbind si de ceea ce ar parea sa fie "provocatorii" din randul demonstrantilor.

"Genul acesta de protest deja nu mi se mai pare spontan. Spiritul acesta civic miroase a altceva", a mai spus jurnalista.

×