x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții anti-COVID: Programul Târgului de Crăciun din Piața Universității a fost modificat

Restricții anti-COVID: Programul Târgului de Crăciun din Piața Universității a fost modificat

27 Noi 2021   •   20:14
Restricții anti-COVID: Programul Târgului de Crăciun din Piața Universității a fost modificat
Sursa foto: Victor Stroe

Programul Târgului de Crăciun din Piața Universității din București a fost modificat din cauza restricțiilor impuse de Guvern. Măsurile se aplică începând de sâmbătă.

Ca urmare a unei hotărâri a Guvernului, începând de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piața Universității este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21:00, în fiecare seară

Astfel, noul program al Târgului de Crăciun București va fi de luni până vineri, între orele 12:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul 10:00-21:00. Târgul se va deschide la ora 10:00 și pe 29 noiembrie, 30 noiembrie și pe 1 decembrie, declarate zile libere.

Organizatorii mai spus că „pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esențială din motive de sănătate și siguranță accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului”.

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit, precizează organizatorii evenimentului.

(sursa: Mediafax)

×