x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de circulație pe autostrăzile A2 și A6

Restricții de circulație pe autostrăzile A2 și A6

de Redacția Jurnalul    |    18 Oct 2024   •   09:45
Restricții de circulație pe autostrăzile A2 și A6

Polițiștii anunță că pe autostrada A2, sensul București - Constanța, la kilometrul 162, circulația rutieră va fi restricționată, vineri, pe prima bandă, iar pe cea de a doua bandă se va institui o limită de viteză de 60 km/h. Traficul va fi restricționat și pe o porțiune din autostrada A6.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri, în intervalul orar 10:00-18:00, pe autostrada A2, sensul București - Constanța, la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, circulația rutieră va fi restricționată pe prima bandă, iar pe cea de a doua bandă se va institui o limită de viteză de 60 km/h, pentru a permite montarea unor senzori radar.

De asemenea, până la ora 12:00, pe autostrada A6 sensul Lugoj - Balinț, pe tronsonul kilometric 5+400 metri - 9 + 394 metri și pe sensul opus, între kilometrii 7+360 metri - 6+380 metri, în zona localității Coșteiu, județul Timiș, va fi restricționat traficul rutier pe prima bandă și pe banda de urgență, întrucât se efectuează lucrări de reparații și întreținere curentă a părții carosabile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restricţii autostradă a2 a6