x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de trafic pe mai multe artere din România din cauza unor accidente rutiere

Restricții de trafic pe mai multe artere din România din cauza unor accidente rutiere

07 Iul 2022   •   08:01
Restricții de trafic pe mai multe artere din România din cauza unor accidente rutiere

Mai multe accidente s-au produs joi dimineață pe șoselele din România, iar autoritățile au fost nevoite să introducă restricții de trafic. Cele mai multe probleme sunt pe DN 7, în județele Vâlcea și Dâmbovița.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 3, la kilometrul 23, localitatea Islaz, județul Ilfov, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism care a pătruns pe contrasens și un microbuz de transport persoane, în care se aflau conducătorul auto și 4 pasageri. În urma impactului, o persoană din autoturism a rămas încarcerată. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 7, la kilometrul 230, în zona localității Câineni, județul Vâlcea, un tir încărcat cu pepeni a rămas în pană, motiv pentru care blochează sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Și tot pe DN 7, dar la kilometrul 187, în localitatea Bujoreni din județul Vâlcea, șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un șanț. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un singur fir, sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea fiind parțial restricționat. Nu sunt victime, iar valorile de trafic sunt scăzute la această oră.

Un alt accident rutier s-a produs pe DN 7, în județul Dâmbovița, în apropiere de localitatea Plopu. Un autocamion a derapat pe partea dreaptă a carosabilului, cabina intrând în șanț, iar remorca blocând ambele sensuri de mers. În urma impactului, șoferul a suferit răni în zona capului. Circulația rutieră este oprită total, nefiind pentru moment probleme privind valorile de trafic.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restricţii de trafic