x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Retea de hoti de motociclete anihilata de politisti

Retea de hoti de motociclete anihilata de politisti

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Iul 2008   •   00:00
Retea de hoti de motociclete anihilata de politisti

11:15 • Sase persoane au fost retinute si si puse sub acuzare pentru furtul mai multor motoscutere si motociclete. Mai multi politisti au descins miercuri dimeata in cartierul Giulesti Sirbi din Bucuresti, unde au efectuat zeci de perchezitii la imobilele celor vizati.

Şase persoane au fost reţinute şi şi puse sub acuzare pentru furtul mai multor motoscutere şi motociclete. Mai mulţi poliţişti au descins miercuri dimeaţă în cartierul Giuleşti Sîrbi din Bucureşti, unde au efectuat zeci de percheziţii la imobilele celor vizaţi.

 

 

 

ACŢIUNE. Christian Ciocan, purtător de cuvînt al poliţiei municipiului Bucureşti, spune că acţiunea de miercuri dimineaţă a fost decisă, după ce informaţiile deţinute de poliţişti arătau că în mai multe imobile din cartierul Giuleşti Sârbi s-ar afla multe dintre motoscuterele şi motzocicletele sesizate ca fiind furate. În jurul orei 6.00, au fost efectuate zece perchiziţii, în urma cărora au fost recuperate 5 motoscutere şi motociclete şi multe piese pentru astfel de autovehicule. Şase persoane au fost reţinute şi vor fi prezentate magistraţilor pentru emiterea mandatelor de arestare sub acuzaţia de furt calificat. Primele investigaţii ale judiciariştilor de la Poliţia Capitalei arată şi că unii membrii ai acestei grupări sînt complici ai spărgătorilor de bancomate şi case de bani arestaţi la începutul anului. În cazul furturilor de bancomate şi case de bani sînt arestate şapte persoane, alte patru sînt urmărite internaţional, iar cinci complici ai acestora sînt cercetaţi în stare de libertate.

 

×
Subiecte în articol: observator