x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reținere bombă la Caracal. I s-a întocmit un dosar penal

Reținere bombă la Caracal. I s-a întocmit un dosar penal

28 Mar 2020   •   07:17
Reținere bombă la Caracal. I s-a întocmit un dosar penal
Sursa foto: Captura Antena 3

Omul de afaceri Remus Rădoi, din Caracal, a fost prins la volan de poliţiştii din Olt, deși avea suspendat dreptul de a conduce. Oamenii legii l-au reţinut, vineri, pentru 24 de ore

Reprezentanţilor Poliţiei Olt susțin că un bărbat de 42 de ani a fost prins vineri la volan pe o stradă din Caracal, deși avea permisul suspendat.

„În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au depistat la intersecția dintre Calea București și strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. În urmă cu 10 zile, polițiștii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, întrucât aceeași persoană a fost depistată conducând un autoturism pe raza comunei Slătioara, având permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul este Remus Rădoi, un cunoscut om de afaceri din Caracal.

Potrivit reprezntanţilor IPJ Olt, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat, sâmbătă, unității de parchet competente pentru luarea unor măsuri preventive.

Remus Rădoi a ajuns în atenția opiniei publice după ce a fost solicitat, anul trecut, după apelurile la 112 ale Alexandrei Măceșanu, care și-a anunțat răpirea, să ajute Poliția cu informații despre o mașină. Cererea a fost făcută de adjunctul IPJ Olt de la acea vreme, Nicolae Alexe.

 

×
Subiecte în articol: Remus Rădoi