x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Robert Negoiță, scandal cu Nicușor Dan: „De mai bine de un an nu îmi răspunde. Nu reușesc să îl înțeleg pe acest om”

Robert Negoiță, scandal cu Nicușor Dan: „De mai bine de un an nu îmi răspunde. Nu reușesc să îl înțeleg pe acest om”

de Alice Petrescu    |    31 Oct 2023   •   20:30
Robert Negoiță, scandal cu Nicușor Dan: „De mai bine de un an nu îmi răspunde. Nu reușesc să îl înțeleg pe acest om”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, i-a solicitat din nou, marţi, primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, o întâlnire pentru a discuta despre "problemele Bucureştiului".

Edilul sectorului 3 a venit peste Nicușor Dan la conferința de presă din Parcul IOR, în care a anunțat amenda de 35 milioane de euro dată proprietarilor celor 12 hectare retrocedate pentru distrugerea spațiului verde. Negoiță l-a acuzat pe -Nicușor Dan că îi blochează proiectele de infrastructură și s-a plâns lipsa de colaborare. În replică, primarul general a spus că nu a venit să vorbească despre asta, ci despre Parcul IOR

"Domnule primar general, nu reuşesc să vă găsesc, nu răspundeţi la telefon, nu răspundeţi la mesaj. Vă înmânez ăsta (un dosar - n.r.). Sunt 1,6 tone pe oră amprentă de carbon din cauză că blocaţi proiectele de fluidizare a traficului. Vi-l înmânez. Domnule primar general când vă găsesc? Daţi-mi un termen, o oră. Vreau să ne vedem să discutăm. (...) Avem nevoie să comunicăm, domnule primar general. (...) Este inadmisibil. Nu sunt problemele mele, sunt problemele Bucureştiului. Nu vă găsesc la un telefon, la un mesaj, este inadmisibilă chestia asta. (...) Nu-s problemele mele, sunt problemele comunităţii, problemele Bucureştiului", a spus Negoiţă.



Negoiță îl acuză pe Nicușor Dan că "fuge de problemele Bucureştiului"



"Suntem sufocaţi în trafic, avem poluare la un nivel extraordinar şi primarul general fuge, nu se implică în probleme, nu reuşim să deblocăm problema fluidizării traficului. ( ...) Fuge, nu vrea să ia nici măcar o întâlnire. Este absolut necesar să ne vedem, să discutăm. Nu avem cu cine", a mai spus primarul Sectorului 3.

În plus, Robert Negoiţă l-a felicitat pe Nicuşor Dan pentru iniţiativa de a amenda proprietarul din Parcul IOR, menţionând că a oferit Poliţiei Locale acces la camerele de supraveghere montate în zonă.

"Eu îl felicit pentru iniţiativă, foarte bine, trebuie să amendeze. Primăria Sector 3 cere de multă vreme să crească amenzile pentru defrişare pentru că 50 de lei e o prostie, trebuie să pună cineva pe ordinea de zi - primarul general nu face asta - şi, da, e adevărat că noi avem camere de supraveghere. Dăm acces oricând Poliţiei de la Primăria municipală ca să folosească imaginile", a transmis Negoiţă. 

 

×
Subiecte în articol: robert negoita nicusor dan