x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Romsilva - Pălării de milioane

Romsilva - Pălării de milioane

de Daniela Ivan    |    26 Feb 2008   •   00:00

Regia Naţională a Pădurilor Romsilva (RNP) vrea să cumpere haine şi pălării pentru angajaţi în valoare de 1,7 milioane de euro.



Regia Naţională a Pădurilor Romsilva (RNP) vrea să cumpere haine şi pălării pentru angajaţi în valoare de 1,7 milioane de euro.

Compania a anunţat că va organiza licitaţii pentru achiziţionarea mai multor rânduri de haine pentru angajaţi. Salariaţii companiei vor primi "îmbrăcăminte pentru uz profesional" pentru care Romsilva pune la bătaie 442.000 de euro, "haine de serviciu" (325.000 de euro), uniforme (1,46 milioane de euro) şi costume şi taioare (427.500 de euro). Pe lângă uniforme, societatea va achiziţiona şi pălării, în valoare totală de peste 216.000 de euro. Pentru echipamente de protecţie, regia estimează că va plăti 338.000 de euro. Romsilva are 22.200 de angajaţi, dar urmează să disponibilizeze încă 400 de persoane în acest an.


MODERNIZÅRI. RNP va cumpăra şi autovehicule, autoturisme, berline şi "vehicule de teren" în valoare totală de 3,2 milioane de euro. Pe lista de achiziţii se află şi utilaje agricole şi forestiere şi tractoare, dar şi computere de birou. Romsilva a anunţat că va aloca în acest an, din fonduri proprii, 74,5 milioane de lei pentru sediile administrative, îmbunătăţirea bazei materiale şi modernizări. În afară de licitaţiile pentru îmbrăcămintea angajaţilor, Romsilva are mult mai multe alte licitaţii planificate. 1,4 milioane de euro sunt disponibile pentru cumpărarea de hrană pentru peşti, un milion de euro pentru achiziţia de porumb şi ovăz şi alţi 155.000 de euro pentru seminţe de plante, folosite la cultivarea suprafeţelor agricole.


×
Subiecte în articol: observator milioane romsilva