x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Roviniete vechi la vremuri noi

Roviniete vechi la vremuri noi

de Mara Raducanu    |    08 Aug 2008   •   00:00
Roviniete vechi la vremuri noi

LINISTE DE MORMINT ● Firma Eltronis, in concediu
Desi s-a facut atita tam-tam in ceea ce priveste problema rovinietelor, iata ca autoritatile, neputincioase ca de obicei, incep sa recunoasca faptul ca au scos la vinzare un numar extrem de mic in raport cu necesarul zilnic de piata.



LINIŞTE DE MORMÎNT ● Firma Eltronis, în concediu
Deşi s-a făcut atîta tam-tam în ceea ce priveşte problema rovinietelor, iată că autorităţile, neputincioase ca de obicei, încep să recunoască faptul că au scos la vînzare un număr extrem de mic în raport cu necesarul zilnic de piaţă.

Pe la benzinării fluieră vîntul, căci roviniete ioc! Iar la cele două puncte aparţinînd Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti (DRDP) unde se mai găsesc – respectiv în Militari, pe B-dul Iuliu Maniu 401 A şi al doilea pe Şoseaua Chitilei nr. 232 se vînd încă roviniete de tip vechi. Cu toate că vinovată pentru această criză este fima Eltronis care nu şi-a respectat contractul, care prevedea că pînă la 3 august să livreze două milioane de roviniete,  Compania de Drumuri şi Poduri Bucureşti ( DRDP) dă vina tot pe cetăţeni pentru că nu caută suficient. Revoltător este că de cînd a început această criză, principalul vinovat, Eltronis, nu a reacţionat în nici un fel.

DEZINFORMARE. Cum nici la capitolul informare nu stăm prea bine, doamna Maria Magdalena Grigore, director DRDP, a ţinut să precizeze optimistă că rovinietele de tip nou sînt suficiente şi că de ieri a fost introdus un număr de circa 40.000 de bucăţi la cele nouă puncte ale instituţiei pe care o conduce. Am întrebat-o şi în articolul de ieri publicat în Jurnalul Naţional şi ne-am permite şi astăzi să repetăm întrebarea: unde sînt cele nouă puncte, că noi nu am găsit decît două?! Stimată doamnă, dacă aflaţi cumva pînă anul viitor, vă rugăm respectuos să ne informaţi şi pe noi!

Problema este că din cele 12 milioane de roviniete promise a fi livrate de Eltronis pînă la sfîrşitul anului, pînă acum au fost distribuite pînă într-un milion, din care circa 650.000 de bucăţi cu valabilitate de 7 şi 30 de zile.

×
Subiecte în articol: observator