x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şcoala de vară de Limbă Japoneză.

Şcoala de vară de Limbă Japoneză.

de Magda Cristina Ursache    |    23 Iun 2011   •   05:06

Asociatia Profesorilor de Limba Japoneza din Romania propune vara aceasta elevilor si studentilor de pretutindeni o saptamana in Arhipelagul Nipon (nu calatorind cu avionul, ci cu ajutorul limbii si al culturii).

Scoala de Vara de Limba Japoneza, desfasurata in perioada 18-24 iulie 2011, este un proiect destinat intelegerii limbii si culturii japoneze. Intitulat "7 zile in Japonia', proiectul este compus din trei tipuri de cursuri desfasurate timp de sapte zile. Cursurile de limba japoneza, impartite pe diferite nivele, de la incepator la avansat, isi propun sa pregateasca elevii si studentii pentru diverse situatii cu care s-ar putea intalni ca turist in Japonia sau, de ce nu, ca student strain.

Pentru a intelege macar o parte din vasta cultura japoneza, voluntarii de la Scoala de Vara propun si cursuri de cultura, in care sarbatorile si festivalurile Japoniei vor ocupa punctul central.

Cel de-al treilea tip de cursuri sunt cele cultural-educative, in care elevii vor putea participa activ la diverse activitati ce definesc cultura japoneza, atat cea veche, cat si cea moderna, cum ar fi karaoke, vizionare de filme si discutii pe baza acestora, sah japonez si multe alte lucruri interesante si atractive.

Asa ca daca vreti o incursiune in minunatul spatiu japonez, nu ezitati sa va inscrieti.

Detalii gasiti pe site-ul Asociatiei Profesorilor de Limba Japoneza din Romania.

×