x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sebastian Lăzăroiu: „Știu că am mai pus-o de două ori. Dar simt nevoia să o mai fac și a treia oară”

Sebastian Lăzăroiu: „Știu că am mai pus-o de două ori. Dar simt nevoia să o mai fac și a treia oară”

10 Dec 2012   •   15:41
Sebastian Lăzăroiu: „Știu că am mai pus-o de două ori. Dar simt nevoia să o mai fac și a treia oară”
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images

Sebastian Lăzăroiu, alias Albă ca Zăpada, a fost zburdalnic în acest sfârșit de săptămână. Mai întâi a dat două predicții greșite, în serie, pe Facebook. Ca bun sociolog-sondor-vizionar ce se află, Lăzăroiu a estimat o prezență la vot de 35% și un procent de 8-9% pentru UDMR.
Însă, ultimele postări, de după închiderea urnelor, sunt absolut delicioase, în special pentru avizați:
„Felicitari! Voi v-ati facut datoria si ati votat. Lupta continua. Sa avem rabdare, sa asteptam rezultatele finale, validarea mandatelor, sa vedem marimea grupurilor parlamentare, etc. Nu e nici o graba. Si nici timp pentru dezamagiri si triumfalism. Inca nu s-a tras linie”
„Deocamdata sa retinem atat: Cele 7,4 milioane voturi pentru demitere din aceasta vara adunate de USL s-au comprimat la vreo 3,7-4 milioane. Ca or fi fost fraude, ca s-au mai pierdut pe drum, ceva s-a intamplat. Desi pare neimportant, eu va zic ca e important.”
„Stiu ca am mai pus-o de doua ori. Dar simt nevoia sa o fac si a treia oara. "Urmeaza 9 decembrie 2012. Si nu cred ca se va termina aici." Eu am obosit putzin, dar pana dimineata imi revin :)”.
„Vad ca in seara asta e vremea scepticilor si triumfalistilor :) Asa ca o sa tac o vreme :)”.
Zis și făcut. De cinșpe ore-ncoace, Feisbucu-i-cam tace, ceea ce e un record personal.

×