x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şerban Mihăilescu: Nu sunt vinovat de nimic din ce scrie în comunicatul DNA. O surpriză totală

Şerban Mihăilescu: Nu sunt vinovat de nimic din ce scrie în comunicatul DNA. O surpriză totală

26 Sep 2014   •   19:14
Şerban Mihăilescu: Nu sunt vinovat de nimic din ce scrie în comunicatul DNA. O surpriză totală

Fostul secretar general al Guvernului în perioada decembrie 2000- octombrie 2003, Şerban Mihăilescu, respinge categoric acuzaţiile lansate, vineri, de procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi.

El a declarat pentru AGERPRES că acuzaţiile DNA 'nu au nicio legătură cu realitatea', iar ancheta DNA 'este o surpriză totală'. 'Nu sunt vinovat de nimic din ce scrie în comunicatul DNA. Practic nici nu ar trebui să am comentarii, pentru că sunt lucruri care nu au nicio o legătură cu realitatea şi nu poţi comenta ceva ce nu este real. Mă voi apăra în consecinţă. Nu am nicio legătură cu aspectele sesizate', a afirmat Mihăilescu.

Fostul ministru, în prezent senator, adaugă că nu a avut niciodată vreo discuţie pe tema achiziţiei de către Guvern a licenţelor Microsoft şi nici nu a semnat vreo hotărâre de Guvern cu privire la această achiziţie. 'Mandatul meu a încetat în octombrie 2003 şi nu văd ce legătură am cu acte din 2004', a subliniat Mihăilescu. Mihăilescu este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani.

×