x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Serialul de succes "Heroes" vine în România!

Serialul de succes "Heroes" vine în România!

19 Iun 2009   •   00:00

Unul dintre serialele celebre în întreaga lume, cu milioane de fani, audienţe uriaşe şi zeci de premii care-i certifică valoarea, "Heroes", este adus în România de ANTENA 1. Serialul va fi difuzat începând cu 6 iulie, de la ora 23:15!



"Heroes" este opera lui Tim Kring şi a avut premiera în Statele Unite, la NBC, în septembrie 2006. Succesul de care s-a bucurat a depăşit orice aşteptare: prima serie, care are 23 de episoade, a avut o audienţă medie de 14,3 milioane de telespectatori, devenind, aproape peste noapte, unul dintre cele mai vizionate programe ale colosului NBC, cu rezultate excelente în rândul publicului comercial, cel cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Premiile obţinute au fost şi ele nenumărate, incluzând BAFTA sau "People's Choice Award". Acest lucru a determinat NBC continuarea seriei în septembrie 2009 cu 20 de noi episoade.

Heroes-mania a cuprins întreaga lume: mii de site-uri sunt dedicate de fani, dar şi de televiziunile care îl transmit, personajelor acestui serial. Amatorii pot găsi replici celebre, coloana sonoră, faptele eroilor, secvenţe "free" din fiecare episod. Mai mult decât atât, în Statele Unite, telespectatorii pot propune producătorilor noi personaje şi, în funcţie de cât de bine le creează, există posibilitatea ca scenariştii să le dea viaţă în serial.

×
Subiecte în articol: mass-media