x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sinteza zilei. Reconstituirea accidentului rutier în care a murit Dan Condrea

Sinteza zilei. Reconstituirea accidentului rutier în care a murit Dan Condrea

de Antena 3    |    30 Mai 2016   •   23:30
Sinteza zilei. Reconstituirea accidentului rutier în care a murit Dan Condrea

Mafia din sistemul sanitar, politic şi din presă face eforturi uriașe ca jurnaliştii noştri de investigaţii să abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea.

Sunt prea multe lucruri care nu se leagă și prea mare e bătaia de joc.

Luni seară, la „sinteza zilei">Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a prezentat telespectatorilor săi reconstituirea accidentului lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Această reconstituire este o lovitură pentru toţi mincinoşii interesaţi din cel mai mare scandal din ultimii 10 ani.

Reconstituirea, realizată cu Titi Aur și specialiști

În accidentul lui Dan Condrea există doi martori: un biciclist și Gabriela Pelin, o doamnă cu Matiz.

Biciclistul este primul ajuns la locul accidentului.

Între ultima cameră de supraveghere din Tamași (cameră pe care mașina lui Dan Condrea nu apare) și locul accidentului sunt 2,7 km. 

Doamna cu Matiz a declarat că mergea cu 80-90 km/h. La 90 de km la oră parcurgi 2,7 km într-un minut și 48 de secunde. Dan Condrea a avut la dispoziție un minut și 48 de secunde să apară de undeva în spatele Matizului, să îl depășească lent astfel încât doamna să observe că vorbește la telefon și să pună suficientă distanță între ei că să dispară din câmpul vizual al dânsei înainte de impact, a explicat Mircea Badea.

„Presupunem că a accelerat sălbatic imediat după ce a depășit. Ce distanță credeți că a reușit să pună între Opel și Matiz până la impact? După impact în cât timp estimați că putea doamna să ajungă la locul respectiv? În 30 de secunde doamna parcurgea la viteză de 90 de km/h 750 de metri. Avea cum să pună Opelul în interiorul ferestrei de timp atâta distanță față de Matiz? Eu nu cred. O mașină foooaaaarte puternică, setată pentru curse de stradă, parcurge cu pornire de pe loc 400 de metri în zece secunde. Nu e cazul Opelului, plus că acesta trebuia să accelereze de la 90 de km/h, nu de la 0!! Înțelegeți dimensiunea?”, a scris Mircea Badea pe blogul său.

Mai multe detalii & VIDEO, pe antena3.ro

×