x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soacra preşedintelui Băsescu va fi înmormântată duminică

Soacra preşedintelui Băsescu va fi înmormântată duminică

de Agerpres    |    01 Apr 2012   •   08:34
Soacra preşedintelui Băsescu va fi înmormântată duminică

Aurora Andrusca, soacra presedintelui Traian Basescu, va fi inmormantata, duminica, in cimitirul Eternitatea din cartierul sucevean Burdujeni Sat, acolo unde a trait zeci de ani familia Andrusca.

Traian Basescu, sotia acestuia, Maria, si cele doua fiice ale acestora, Elena si Ioana, au venit la Suceava de sambata si au stat la Casa de praznuire a bisericii Sf. Treime, unde este depus trupul neinsufletit al Aurorei Andrusca, pentru a-si lua ramas bun de la cea care a fost o mama, soacra, bunica extraordinara, o femeie buna si cu suflet mare, dupa cum au descris-o toti cei care au cunoscut-o.

Slujba de inmormantare va incepe la ora 12,00, iar la ceremonialul religios sunt asteptate personalitati politice si administrative din Suceava, dar si din Bucuresti. Duminica a sosit la biserica unde se afla depus trupul neinsufletit al Aurorei Andrusca si fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu.

Mama Mariei Basescu a decedat vineri la ora 17,00 la Spitalul Universitar din Bucuresti, aceasta suferind de mai multe boli cronice.

×
Subiecte în articol: suceava inmormantarea traian basescu soacra