x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soțul Dianei Șoșoacă, scandal cu poliția. Acesta e audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

Soțul Dianei Șoșoacă, scandal cu poliția. Acesta e audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1

13 Dec 2021   •   16:02
Soțul Dianei Șoșoacă, scandal cu poliția. Acesta e audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe soțul Dianei Șoșoacă, potrivit Antena 3.

Stire initiala Soțul Dianei Șoșoacă este audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după ce ar fi lovit un polițist, pe care îl chemase chiar soția lui, fosta membră AUR. Soțul Dianei Șoșoacă a fost chemat la audieri, după ce un polițist a depus o reclamație împotriva sa și a anunțat că a fost lovit, scrie Antena3.

Incidentul s-ar fi petrecut sâmbătă, în cabinetul de avocatură al Dianei Șoșoacă. Conflictul ar fi izbucnit când o echipă a unui post străin de televiziune a intrat în cabinetul acesteia cu forța și i-ar fi cerut un interviu. Diana Șoșoacă s-a enervat și a sunat imediat la 112. Polițiștii secției 4 din Capitală au ajuns în scurtă vreme la fața locului și au încercat să stea de vorbă cu persoanele implicate. 

În tot acest scandal a intervenit însă și soțul senatoarei, care l-a lovit pe unul dintre polițiști, după care l-a împins de un perete, susțin sursele Antena 3. 

Potrivit acelorași surse, se ia în calcul și varianta unei măsuri, precum reținerea pentru 24 de ore sau chiar controlul judiciar, pentru că s-au deschis două dosare penale, unul pentru ultraj dar și unul pentru stabilirea situației de fapt. 

 

Luni după-amiază, întrebată ce s-a întâmplat cu soțul ei, Diana Șoșoacă a făcut mai multe precizări: „Pe scurt: s-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnaliști care se pretau a fi din Italia. (...) Am fost nevoită, pentru că doamna jurnalist a început să urle și să mă amenințe că o să-mi arate ea mie ce o să-mi facă, să solicit intervenția 112. Este totul filmat. A venit Poliția. Doamna, între timp, a plecat. Am rămas cu ceilalți doi, un cameraman care a zis că e de origine sârbă și încă unul care nu știu ce făcea. Ei vorbeau în engleză, de aceea am și sunat la 112. Zic, dacă sunteți de la Rai 1, de ce nu vorbiți în italiană?! A venit Poliția, am prezentat pe scurt cazul. În timp ce vorbeam, a mai venit o echipă de polițiști care a deschis ușa locuinței mele și, în acel moment, i-au făcut culoar de trecere doamnei jurnalist care s-a întors, filmând. A intrat efectiv în casa mea, deși i-am interzis și am solicitat Poliției să o dea afară. A filmat în casa mea fără acordul meu. E cabinetul meu de avocatură, dar e proprietatea mea personală. Ea a venit, m-a lovit, am două lovituri, urlând că-i sechestrez pe cei doi, care vorbeau cu Poliția. Când ea s-a năpustit asupra mea, soțul meu a zis, dacă voi nu o dați afară din proprietatea noastră, o dau eu. A pus mâna pe ea și, în momentul acela, Poliția a sărit pe soțul meu.”

×
Subiecte în articol: Diana Șoșoacă