x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spectacol - Bucureştiul, văzut in 130 de ţări

Spectacol - Bucureştiul, văzut in 130 de ţări

de Mara Raducanu    |    01 Mai 2007   •   00:00

Peste 200 de milioane de oameni dinintreaga lume vor urmări in perioada 18-20 mai 2007 cursa anuală pe circuit stradal "Vodafone Bucharest Challenge 2007" ce se va desfăşura la Bucureşti, in jurul Palatului Parlamentului.

Peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume vor urmări in perioada 18-20 mai 2007 cursa anuală pe circuit stradal "Vodafone Bucharest Challenge 2007" ce se va desfăşura la Bucureşti, in jurul Palatului Parlamentului.

Vip-uri, impătimiţi ai curselor sau pur şi simplu iubitorii de spectacol au ocupat aproape tot ce era de ocupat in materie de locuri la hotelurile din Capitală. "M-am interesat şi reţeaua hotelieră pentru perioada 17-20 nu mai are locuri libere. Faptul că ataţia oameni şi-au anunţat prezenţa la acest eveniment nu poate decat să ne bucure. Cu siguranţă milioane de oameni vor vedea o altă faţă a Bucureştiului", ne-a precizat Radu Ancuţa şeful Direcţiei de Integrare din Primăria Capitalei. Preţul unui bilet pentru toată perioada desfăşurării concursului va fi cuprins intre 40 şi 70 de euro, in funcţie de locul in tribună. Cum pentru VIP-uri a fost amenajată o tribună specială, cu o poziţie strategică preţul este de 800 de euro.

"Vodafone Bucharest Challenge 2007" se va desfăşura pe traseul Bd. Naţiunile Unite - Bd. Libertăţii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor, in cele trei zile ale evenimentului fiind programate curse din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 International Marea Britanie şi Cupa Dacia Logan. La start vor participa 22 de echipe, in timp ce "nume grele" precum Jenny Davis, Tomas Biaggi, Andrea Bartolinni, băieţii lui Nigel Mansell ne vor incanta intr-un adevărat spectacol de talent, pricepere şi provocare. Bineinţeles, la cote maxime! Romania va fi reprezentată la competiţia FIA GT3 de Claudiu David şi Mihai Marinescu, iar la data de 18 mai vor avea loc antrenamentele libere.

×
Subiecte în articol: observator