x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Speriat de un câine, Ursul Carpatin a facut parbrizul K.O.

Speriat de un câine, Ursul Carpatin a facut parbrizul K.O.

de Paul Ciurari    |    31 Mai 2012   •   10:08

Luptatorul MMA Ghita Ignat, cunoscut ca Ursul Carpatin, a fost implicat intr-un accident rutier miercuri noapte pe strazile din municipiul Suceava.

Sportivul se afla impreuna cu fratele sau in masina, acesta din urma aflandu-se la volan. In timp ce coborau serpentinele soferul a pierdut controlul autoturismului in urma incercarii de a evita un caine.

Masina a ajuns intr-un copac de pe marginea drumului, rastunandu-se pe o parte. Arborele s-a rupt si a fost scos din radacini in urma impactului. Imediat dupa incident, din airbag-ul bolidului a inceput sa iasa fum, iar Ursul Carpatin a spart cu pumnii parbrizul, pentru a iesi el impreuna cu fratele sau afara.

Ghita Ignat a suferit ceva rani minore in urma confruntarii cu geamul masinii, insa din fericire cei doi au scapat teferi din accident.

Fratele campionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. politistii au clasat incidentul drept tamponare si i-au eliberat proprietarului masinii autorizatie pentru reparatie.

Cert este doar un lucru: Ursul Carpatin a facut K.O. parbrizul masinii sale.

Ursul Carpatin este de opt ori campion national la lupte greco-romane. El a intrat pentru prima oara in sala de lupte a CSM Suceava in urma cu 15 ani, pe cand avea 12 ani. campion international, campion balcanic si multiplu medaliat cu argint si bronz la campionate nationale si internationale.

Opt ani de zile, Ghita a dominat categoria grea la lupte greco-romane si nici un competitor nu a reusit sa castige in fata lui.

Din 2009 a intrat in circuitul MMA, pana acum fiind de neinvins.

×