x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sucevean rănit de o leoaică, la ZOO Rădăuţi

Sucevean rănit de o leoaică, la ZOO Rădăuţi

de Agerpres    |    07 Feb 2014   •   19:09
Sucevean rănit de o leoaică, la ZOO Rădăuţi

Un bărbat de 47 de ani a fost rănit de o leoaică de la Grădina Zoologică din Rădăuţi, vineri după amiază, ajungând la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul se afla în vizită la grădina zoologică, împreună cu soţia şi cei doi copii. Cuştile animalelor periculoase sunt îngrădite inclusiv cu lanţuri, dar bărbatul a înlăturat această măsură de protecţie, s-a apropiat de cuşca unei leoaice şi a încercat să facă o poză, introducând un braţ printre gratiile cuştii.

În acel moment, a fost atacat de leoaică. Bărbatul şi-a retras repede braţul, fiind rănit doar la degete. Au fost alertaţi îngrijitorii grădinii, iar administratorul i-a acordat primele îngrijiri şi i-a dezinfectat rana, după care bărbatul a fost transportat la spital.

Potrivit conducerii Grădinii Zoologice din Rădăuţi, bărbatul le-a spus că a făcut gestul pentru că i s-a părut că animalul era blând şi nu s-a gândit că o să-l atace.

Totodată, responsabilii Grădinii au spus că vor suda lanţurile din jurul cuştilor cu lei pentru a evita astfel de incidente pe viitor.

×
Subiecte în articol: zoo radauti leoaica suceava