x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Suspectul s-a predat!

Suspectul s-a predat!

de Mara Raducanu    |    19 Feb 2008   •   00:00
Suspectul s-a predat!

TRAGEDIE  ● Violenţa stradală într-un Bucureşti "european‘‘
Cuţitarul din Berceni, principalul suspect al atacului de lunea trecută, în urma căruia un tânăr a murit şi alţi trei au fost răniţi, s-a predat ieri, însoţit de avocatul său, la Poliţia Capitalei.


TRAGEDIE  ● Violenţa stradală într-un Bucureşti "european‘‘
Cuţitarul din Berceni, principalul suspect al atacului de lunea trecută, în urma căruia un tânăr a murit şi alţi trei au fost răniţi, s-a predat ieri, însoţit de avocatul său, la Poliţia Capitalei.

Atacatorul riscă până la 25 de ani închisoare pentru omor calificat, iar prietenii săi vor fi acuzaţi de complicitate.  

Lunea trecută, pe la ora 23:00, într-o zonă destul de circulată şi de luminată, respectiv Bulevardul Alexandru Obregia din cartierul bucureştean Berceni, un tânăr a fost ucis doar pentru că a îndrăznit "să se uite urât‘‘ la unul dintre prietenii din grupul ucigaşului, după cum ne-au informat surse din cadrul anchetei. Cuţitarul din Berceni, pe numele său Cătălin Ciupariu, în vârstă de 19 ani, de profesie zugrav, s-a predat ieri la poliţie, asta după ce zile în şir a reuşit "să-i fenteze‘‘ destul de bine pe oamenii legii. Încă o victimă a violenţei stradale, încă o izbucnire animalică, încă o zonă unde, probabil, existenţa unei patrule a poliţiei ar fi salvat o viaţă de om. Imediat după incident, martorii au ridicat din umeri.


TRIST, DAR ADEVÅRAT! Nimeni nu a văzut şi nu auzit nimic, motiv pentru care ancheta derulată de poliţie a tot bătut pasul pe loc. Nici măcar analiza cuţitului găsit la o distanţă apreciabilă de locul faptei nu a făcut lumină în acest caz. După ce, ca o soluţie de ultim moment, oamenii legii au dat publicităţii portretul-robot al agresorului, iată că ucigaşul s-a predat poliţiei. Atacatorul riscă până la 25 de ani închisore, pentru omor calificat, iar prietenii săi vor fi acuzaţi de complicitate la crimă. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 23:00 într-un Bucureşti pe care încercăm cu indulgenţă să-l numim european. Cele patru victime aşteptau autobuzul pe Bulevardul Alexandru Obregia, scânteia de la care a pornit conflictul fiind un lucru banal: un individ din grupul agresor a considerat că unul dintre tineri s-a uitat urât la el. Schimbul de replici a degenerat într-un scandal în care au intervenit şi prietenii celor doi. Unul dintre agresori a scos un cuţit şi i-a lovit pe cei patru. O fată a sunat la 112 şi Poliţia a intervenit după câteva minute, dar grupul atacator se făcuse nevăzut. În scurt timp a ajuns şi o ambulanţă, dar o viaţă nu a mai putut fi salvată. Andrei Tătar a murit în drum spre spital, fiind înjunghiat în zona femurală. O altă persoană a rămas internată cu plăgi la cap, iar celelalte două victime au suferit răni uşoare.



×
Subiecte în articol: observator