x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr omorât la Slatina de un recidivist care l-a tăiat la gât, faţă şi rinichi!

Tânăr omorât la Slatina de un recidivist care l-a tăiat la gât, faţă şi rinichi!

de Agerpres    |    12 Iul 2014   •   19:40

Sâmbătă noapte, în jurul orei 3,00 într-un local din Slatina, tânărul Cristian Gălbenuşe, nepotului unui cunoscut antrenor de box, a murit în urma unor răni produse cu un cuţit. Agresorul, potrivit primelor cercetări ale anchetatorilor, este Florian Gulie, recidivist.
Agresorul a fost reţinut şi se află sub pază la Spitalul de Urgenţă Craiova, urmând ca procurorii să propună duminică arestarea preventivă a acestuia pentru omor, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Adrian Aspra.

Acesta a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că bărbatul reţinut este recidivist şi a lovit victima în mod repetat cu un cuţit în zona gâtului, feţei şi rinichilor. Procurorul a precizat că victima, care avea în jur de 25 de ani, se afla într-un local din Slatina în care a venit un alt tânăr de aproximativ 26 de ani, inculpat acum pentru omor.

“Cel mai probabil, pe fondul unor discuţii anterioare, au ieşit din local în stradă. Acolo, în mod repetat victima a fost lovită în zona gâtului, feţei şi rinichilor. S-a produs o hemoragie abundentă şi victima a decedat. Inculpatul a fost reţinut prin ordonanţă a procurorilor şi se află sub pază la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Mâine (n.r. - duminică) procurorii vor propune judecătorilor măsura arestării preventive a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de omor. El riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 25 de ani. Inculpatul este recidivist”, a afirmat procurorul Adrian Aspra.  

×
Subiecte în articol: slatina crima