x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TAROM lansează o ofertă specială pentru călătorii dus-întors către Praga şi Sofia, cu tarife de la 199 euro

TAROM lansează o ofertă specială pentru călătorii dus-întors către Praga şi Sofia, cu tarife de la 199 euro

de Redacția Jurnalul    |    02 Aug 2024   •   15:00
TAROM lansează o ofertă specială pentru călătorii dus-întors către Praga şi Sofia, cu tarife de la 199 euro

Compania TAROM lansează o ofertă specială pentru călătorii dus-întors către Praga şi Sofia, cu preţuri începând de la 199 euro, informează, vineri, operatorul aerian naţional.

Oferta vizează biletele de avion pentru cele două capitale europene achiziţionate în perioada 2-4 august 2024, cu perioada de călătorie 1 noiembrie - 10 decembrie 2024 (data ultimului retur) şi include un bagaj de mână de 8 kg şi un bagaj de cală.

În preţ sunt incluse toate taxele, iar check-in-ul este gratuit, precizează compania.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi, în limita locurilor disponibile.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). AGERPRES

×
Subiecte în articol: tarom oferta calatorii praga sofia tarife