x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ei sunt Roberta și Andrei, cei doi tineri ale căror destine au fost curmate de şoferul drogat în accidentul din Vama Veche

Ei sunt Roberta și Andrei, cei doi tineri ale căror destine au fost curmate de şoferul drogat în accidentul din Vama Veche

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2023   •   00:40
Ei sunt Roberta și Andrei, cei doi tineri ale căror destine au fost curmate de şoferul drogat în accidentul din Vama Veche

Ei sunt Roberta și Andrei, cei doi tineri ale căror destine au fost curmate de şoferul drogat în accidentul din Vama Veche

Potrivit Antena 3 CNN, Roberta era studentă la Geografie şi bursieră, luase carnetul de conducere şi urma ca tatăl ei să-i cumpere o maşină.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Curg râuri de lacrimi pentru Andrei și Roberta, cei doi tineri studenți la Geografie, care s-au stins din viață, în urma accidentului cumplit de la 2 Mai, provocat de un șofer drogat.

Reprezentanții Facultății de Geografie unde erau studenți cei doi tineri uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai au postat un mesaj cutremurător în urma cumplitei vești.

”Veștile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere.

Profesorii și studenții Facultății de Geografie sunt alături de familiile îndurerate, de prietenii și colegii celor doi studenți care au pierit ieri dimineață într-un cumplit accident.

Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu, ne veți lipsi în toamnă.

Sincere condoleanțe familiilor Dragomir și Olariu! Suntem alături de dumneavoastră.

Le dorim însănătoșire grabnică studenților ce sunt acum în îngrijirea medicilor!

Multă putere vouă, celor ce ați trecut prin această încercare absolut nedreaptă!”, este mesajul emoționant al Facultății de Geografie, unde Andrei și Roberta, tinerii uciși în accidentul de la 2 Mai, erau studenți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șoferul de 19 ani, drogat, care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei în localitatea 2 Mai, a fost arestat preventiv.

El a fost prins în Vama Veche şi nu ştia exact ce a făcut, pentru că era drogat. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, a condus mașina pe DN 39 și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tânărul a primit pe mână o decapotabilă Mercedes 450 SL, o mașină cu un motor foarte puternic, pe care nu se temea să o conducă cu viteză.

De asemenea, pentru că se afla la volanul unei mașini de epocă, acesta se făcea ușor remarcat în trafic.

De aceea, pe grupurile de șoferi au apărut informații conform cărora, cu o zi înainte de cumplitul accident de la 2 Mai, Vlad Pascu a fost surprins conducând decapotabila cu o viteză foarte mare, exact pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai, acolo unde a și avut loc tragedia, a doua zi dimineață.

Astfel, cu o zi înainte, un șofer l-a văzut pe Vlad Pascu, care se afla împreună cu alți prieteni în decapotabilă, că a efectuat o depășire extrem de periculoasă.

Norocul a fost că șoferul de pe contrasens a frânat brusc, evitând tragedia.

A doua zi de dimineață, drogat și circulând din nou cu o viteză excesivă, Vlad Pascu a intrat într-un grup de opt tineri, care mergeau pe marginea drumului.

Marturie

 

×