x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Toni Doboş, în comă după un grav accident rutier

Toni Doboş, în comă după un grav accident rutier

31 Aug 2008   •   00:00

Fostul preşedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, sâmbătă noapte, în urma căruia a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Cluj



Fostul preşedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, sâmbătă noapte, în urma căruia a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Cluj, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Accidentul s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 3.20, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, din cauza fostului preşedinte al clubului Universitatea Cluj, care a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit un tir parcat regulamentar într-o alveolă special amenajată. În urma impactului, maşina condusă de Anton Doboş a ricoşat în trei tuburi de canalizare depozitate pe marginea drumului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anton Doboş a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Judeţean Cluj, dar era conştient. După aproximativ două ore, starea sănătăţii fostului oficial al Universităţii Cluj s-a înrăutăţit şi a fost transferat la Spitalul de Neurochirugie Cluj, unde i s-a descoperit un hematom, fiind supus unei intervenţii chirurgicale în cursul acestei dimineţi.

Surse din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Cluj-Napoca au declarat, că Anton Doboş, şansele de supravieţuire în urma accidentului de circulaţie în care a fost implicat sâmbătă noapte sunt mai mici de 10 la sută.

Directorul Clinicii de Neurochirurgie, doctor Ştefan Florian, a refuzat să ofere amănunte despre starea de sănătate a lui Doboş şi a spus: "Pacientul se află în stare foarte gravă şi diagnosticul este rezervat. El a fost operat de urgenţă în această dimineaţă şi nu ştim dacă va mai fi nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală".
  • Mediafax
Ţiţi Dumitriu: „Nu pot să mă gîndesc decît că îşi va reveni”
Fost antrenor la Steaua, Dumitru Dumitriu a comentat la GSPTV: „Nu-mi vine să cred. Ce pot să zic.
Nu pot să mă gîndesc decît că îşi va reveni. El este un om senzaţional. Mi-a fost şi îmi este foarte apropiat. Un model de om”.
Coleg cu Doboş la Steaua, Basarb Panduru a spus la GSPTV: „Să ne rugăm să fie sănătos. El a fost omul care m-a adus în antrenorat.”

×
Subiecte în articol: observator doboş