x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul rutier, ÎNCHIS pe trei drumuri naţionale. Pe alte trei se circulă cu restricţii

Traficul rutier, ÎNCHIS pe trei drumuri naţionale. Pe alte trei se circulă cu restricţii

03 Feb 2014   •   13:24
Traficul rutier, ÎNCHIS pe trei drumuri naţionale. Pe alte trei se circulă cu restricţii
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (08.45), circulaţia rutieră mai este închisă temporar pe trei tronsoane de drumuri naţionale :

- DN 24C Manoleasa - Rădăuţi Prut (judeţul Botoşani);

- DN 29 Botoşani - Săveni - Manoleasa (judeţul Botoşani);

- DN 29A Dorohoi - Rădăuţi Prut (judeţul Botoşani).

Pe drumurile naţionale 24D Vârlezi - Cuca (judeţul Galaţi) şi 3 Ostrov - Băneasa (judeţul Constanţa) sunt instituite restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN 7C, între kilometrii 57 şi 104 (în zona localităţii argeşene Arefu), se aplică o restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe tronsonul Autostrăzii A2 Lehliu - Feteşti, pe sensul de circulaţie Constanţa - Bucureşti, se circulă cu viteza de maximum 50 km/oră, fiind instituită restricţie în acest sens.

De precizat că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile existente pe teritoriul Serbiei, autorităţile române încă nu permit ieşirea din ţară a autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, prin punctele de trecere a frontierei din Jimbolia şi Stamora Moraviţa (judeţul Timiş) şi din Naidăş (judeţul Caraş-Severin). În schimb, este permisă circulaţia acestor autovehicule de transport marfă prin punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier I din judeţul Mehedinţi.

În cele din urmă, menţionăm că nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulaţia pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.  

×