x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în judeţul Arad. Un milionar a produs un accident mortal și a fugit de la locul faptei

Tragedie în judeţul Arad. Un milionar a produs un accident mortal și a fugit de la locul faptei

07 Ian 2016   •   19:00
Tragedie în judeţul Arad. Un milionar a produs un accident mortal și a fugit de la locul faptei
Sursa foto: aradon.ro

Un bărbat care conducea un autoturism marca Range Rover, înspre Arad, a lovit mortal un pieton în Chișineu-Criș, judeţul Arad, bărbatul fiind proiectat în șanțul de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 22:50.

Este vorba despre Dorel Ungur, un milionar în vârstă de 52 de ani, originar din Salonta, judeţul Bihor. Potrivit unor martori, Dorel Ungur ar fi coborât din mașină, s-ar fi uitat în jur și ar fi urcat înapoi în mașină pentru a conduce spre casă. Un trecător ar fi reținut numărul de înmatriculare al mașinii și a sunat la poliție, şoferul fiind găsit în apropierea comunei Avram Iancu.

"Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 22:50, un bărbat de 52 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, pe raza localităţii Chişineu-Criş a accidentat mortal un bărbat de 49 de ani care, în calitate de pieton, se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Poliţiştii continuă cercetările, iar pe numele bihoreanului s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei”, a declarat, pentru Aradon.ro, inspectorul de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Dorel Ungur a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

×
Subiecte în articol: accident milionar