x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramureș a murit într-un accident de ATV, la doar două zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 32 de ani

Tragedie în lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramureș a murit într-un accident de ATV, la doar două zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 32 de ani

de Redacția Jurnalul    |    17 Feb 2024   •   21:40
Tragedie în lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramureș a murit într-un accident de ATV, la doar două zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 32 de ani

Celebrul violonist din Maramureș, Gabi Stângău, a murit într-un accident de ATV, la doar două zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 32 de ani. Evenimentul tragic s-a petrecut astăzi în localitatea Dumbrăvița, la scurt timp după ce artistul susținuse un concert alături de cunoscuta cântăreață Andra.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, Gabi Stângău a postat chiar câteva ore înainte de tragedie o fotografie de pe ATV-ul care i-a fost fatal. Se pare că violonistul a pierdut controlul vehiculului în timp ce circula cu viteză, intrând într-un șanț și lovindu-se de un stâlp de beton, apoi oprindu-se în gardul metalic al unui imobil.

Eforturile echipajelor medicale sosite la fața locului au fost în zadar, acestea declarând decesul artistului pe loc. Poliția locală a confirmat că Gabi Stângău, în vârstă de 32 de ani, a suferit vătămări corporale grave care i-au fost fatale, potrivit Antena 3 CNN.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului", transmite IPJ Maramureș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×