x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în muzica românească. Smaranda Drăghici Pâslaru s-a stins la 35 de ani. A fost răpusă de o boală necruțătoare

Tragedie în muzica românească. Smaranda Drăghici Pâslaru s-a stins la 35 de ani. A fost răpusă de o boală necruțătoare

01 Feb 2022   •   17:11
Tragedie în muzica românească. Smaranda Drăghici Pâslaru s-a stins la 35 de ani. A fost răpusă de o boală necruțătoare
Sursa foto: FB Teatrul Oleg Danoschi

Smaranda Drăghici Pâslaru, una dintre cele mai apreciate soprane din România, a murit, luni, la vârsta de 35 de ani. Tânăra cântăreață a fost răpusă de cancer. Anunțul a fost făcut de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

„Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” plânge!

Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă.

Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci.

Cum va fi lumea noastră fără Smaranda? Căci Smaranda a fost pentru mulți TOTUL. Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” plânge! Și nu o va putea uita vreodată pe Smaranda Drăghici Pâslaru!

Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!

Manager Daniela Vlădescu”

 

Ministerul Culturii a transmis un mesaj emoționant după moartea îndrăgitei soprane.

”Scena Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa este în doliu, la fel și noi, toți cei care am ascultat-o și apreciat-o pe Smaranda Drăghici-Pâslaru. Tânăra de numai 35 de ani și una dintre cele mai apreciate soprane ale noastre ne-a părăsit.

Smaranda ne-a bucurat cu vocea sa deosebită și a lăsat în urmă durere și neputință. Într-o lume în care nimic nu este garantat, să învățăm să ne onorăm valorile în fiecare zi!

Condoleanțe familiei, echipei de artişti ai Teatrului de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa și tuturor celor ce au îndrăgit-o!

Dumnezeu să îi odihnească sufletul și să le dea putere celor apropiați!”, a transmis Ministerul Culturii pe Facebook.

 

 

×