x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu, în vizită la nepoţelul Radu. Fiica cea mare a preşedintelui a născut ieri un băieţel

Traian Băsescu, în vizită la nepoţelul Radu. Fiica cea mare a preşedintelui a născut ieri un băieţel

15 Noi 2014   •   11:57
Traian Băsescu, în vizită la nepoţelul Radu. Fiica cea mare a preşedintelui a născut ieri un băieţel

Traian Băsescu și-a vizitat azi nepotul, pe fiul Ioanei Băsescu, la Spitalul Filantropia. Ieri dimineață, fiica cea mare a preşedintelui ţării a născut un băiat, care va purta numele Radu. Traian Băsescu a venit însoțit de soția sa, Maria.

"Se simte perfect. A mâncat azi noapte la 12, dimineaţă la 6 a mai mâncat o dată şi acum l-am lăsat iarăşi la mama mâncând. E sănătos. Ieri n-am fost la spital pentru că abia azi îl dă mamei, o zi a stat acolo, nu ştiu ce i-au făcut", a spus Băsescu după ce şi-a vizitat nepotul.

Șeful statului a afirmat că numele întreg al nepotului său va fi Radu Băsescu Pricop.

"E foarte frumos Radu, îmi place când o să-l strig: 'Radu!'. (...) E scorpion. Cine spune că nu ştiu ce politician ar fi Băsescu... fals, ăsta e Băsescu", a mai spus şeful statului.

Întrebat dacă se va implica mai mult, acum, că îşi termină mandatul şi va avea mai mult timp liber, şeful statului l-a corectat, în glumă, pe jurnalist, afirmând că va avea 'ceva mai mult' timp liber.

"De implicat o să mă implic, dar aşa, ca omul care are treabă. Maria e cu greutatea, ea a crescut copiii, eu eram pe mare când îi creştea", a adăugat Traian Băsescu.

Ioana Băsescu a născut, ieri dimineață, la ora 7:50, un băieţel. Bebeluşul este sănătos şi are 3,4 kilograme.

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a președintelui Traian Băsescu.

"Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Basescu.Este sănătos, are 3,4 kg si ţipă!", a postat preşedintele pe rețeaua de socializare.

Traian Băsescu mai are o nepoțică, Sofia Anais, de la fiica sa Elena. Fiica cea mică a președintelui mai asteaptă un copil, fiind însărcinată în luna a șaptea.

×